Kedves Utastársunk!

Elszállt a nyár, de reméljük minden utasunknak kellemes élményeket, felüdülést, pihenést jelentett! Bár sajnos drasztikusan rövidülnek a nappalok, ugyanakkor a simogató őszi napsütés újabb kirándulásokra csábít. De emellett tervezgetjük már a jövő évi kalandlehetőségeket is!

Legutóbbi hírlevelünk óta sok minden történt, a legfontosabbakat három pontban szeretnénk összefoglalni:

  1. Augusztusban és szeptemberben több sikeres utazást bonyolítottunk le – Svájcban, Kanadában, az észak-olasz tavak vidékén, Pannónia peremén (Horvátországban, Szlovéniában, Ausztriában) –, amelyek legérdekesebb pillanatairól fotóművész utasaink, valamint a csoportvezetők felvételeiből válogatva érdekes összeállítások tekinthetők meg honlapunkon. Sőt az év korábbi utazásairól (Balkán, Moldva/Erdély, Málta, Hercegovina) is újabb képsorozatok tölthetők le. https://utazasiklub.hu/?page_id=657
    Ha van egy kis időd, pihenésképp a karosszékben éld újra át a nyári élményeket!
  2. A nyáron meghirdettük a sokak által nagyon várt „Vietnam”- programunkat, amely 2 nap alatt meg is telt. Örömmel közöljük, hogy akik lemaradtak róla, egy még jobb időpontban, tavasz elején csatlakozhatnak hozzánk, változatlan programmal, s – a vágtató infláció ellenére – változatlan áron március 26-án indítjuk újra utazásunkat Vietnamba! Sajnos az Emirates légitársaság kevésbé hatékony az infláció ellen, a repjegyet kis mértékben emelték… Tehát ha érdekel Vietnam, mielőbb jelezd számunkra!
  3. A novemberi India-programunk korábban megtelt, de váratlanul egy hely felszabadult 1 hölgy utas számára. Ha női utasaink körében szeretne valaki Indiába utazni, kérjük postafordultával jelezze, ugyanis a vízum miatt csak néhány napig tudjuk tartani a  szabad helyet.
  4. Bár még az idén két jelentős programunk is lesz (India mellett Spanyolország), már lázasan elemezgetjük a jövő évi lehetőségeket. De szeretnénk, ha a mi elképzelésünk minél jobban megfelelne utasaink elvárásainak. Ezért kérünk, hogy a következő online-kérdőívet szíveskedjél (név nélkül) kitölteni és számunkra elküldeni október 10. 20 óráig. A kérdések első része a jövő évi terveink kialakítását segíthetik, a második rész inkább az érdekesség kategóriájában egy turisztikai cikk elkészítéséhez nyújthat segítséget.

Segítségedet előre is köszönjük!

Jó egészséget és további kellemes őszi napokat kívánunk!

Üdvözlettel:

Pápist Szilvia, Gyuricza László