Kedves Utasaink! Kedves utazásaink iránt Érdeklődők!

Nem csak a csillagászati tavasz köszöntött be, valóban érezzük, hogy napról napra egyre jobban ébred a természet, s mi magunk is egyre jobban vágyunk arra, hogy kimozduljunk otthonunkból!

Örömmel tapasztaljuk, hogy nagy az érdeklődés idei utazásaink iránt, a tavaszi programjaink közül a „Kalandozások a Balkán szívében”, a „Csehország” és „Málta”  megtelt, ezekre az utazásokra már csak pótlistára tudunk felvenni utazni vágyókat.  Izraelbe – egy lemondás miatt – még 2  szabad hellyel rendelkezünk, illetve Jordániába  még 1 utast tudunk az eredeti repülőjegy-áron elrepíteni.

Viszont szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a májusi kellemes, hosszú hétvégi, kirándulós-tengerparti utazásunkra még kb. 10-15 hely szabad. Isztrián ilyenkor a legkedvezőbb az időjárás, még nincs forróság, de kellemes mediterrán napsütés cirógatja arcunkat. Májusban sárgába borul a tengerpart, ahol pedig nem virágzik a seprűzanót, ott a téli esőzések után üde zöld növények, más virágok teszik pompássá a természetet. A rövid és olcsó utazásunk ráadásul még gyönyörű, hangulatos kisvárosokat és kellemes aktív programlehetőségeket is kínál. Kevés buszozás, bőséges, változatos program, ezért ajánljuk családoknak, nagyszülőknek unokákkal együtt, jó társaságra vágyóknak, romantikus pároknak és egyedülállóknak egyaránt, vagyis mindenkinek!

A későbbi utazásaink közül Kanada és India esetében szintén elfogytak a korábban befoglalt repülőjegyeink, igyekszünk bővíteni, de már csak magasabb repjegyáron tudjuk biztosítani a helyeket. Ezért kérünk, ha valamelyik program felkeltette érdeklődésedet, ne hezitálj, jelezd minél előbb szándékodat, hogy ne maradj le (a buszok férőhelyeinek száma véges, ott nem tudunk bővíteni), illetve a repülős utazásoknál ne kelljen magasabb áron beszerezned a repjegyet!

Nagyon szép, kellemes tavaszi napokat kívánva várjuk jelentkezésed!

Üdvözlettel:

Pápist Szilvia, Gyuricza László