Törzsutaskedvezmények

10 001-20 000 km és min. 2 út esetén – 5%
20 001-30 000 km – 7%
30 001 km-től – 10%
40 000 km felett egy ingyenes utazás! (s marad tovább a 10 % kedvezmény)

A kedvezmények az autóbuszos körutazásokra érvényesek, s csak a busszal megtett távolságokat számítjuk be a törzsutaskilométerekbe (komp, hajó, repülő, gyalogtúra – nem).

Figyelem! Az ingyenes út 3 éven belül érvényesíthető, ezt követően elvész a jogosultság.

A fenti kedvezmények nem vonatkoznak a repülős utazásokra, valamint a fakultatív programokra! Viszont a repülős programok „szárazföldön” megtett szakaszai növelik a kilométerszámot.

Újdonság, hogy a repülős utak programjára is biztosítunk kedvezményt 5% mértékig azok számára, akik elérték a 40 000 km-t. A repülőjegyre, fakultatív programokra, vízumdíjra és egyéb felárra sem vonatkozik a kedvezmény! A repülős programok „szárazföldön” megtett szakaszai is növelik a kilométerszámot.

Utazási Klub találkozó

Törzsutasaink számára általában minden évben „Utazási Klub” találkozót szervezünk, ahol az adott év utazásaival kapcsolatosan diavetítéses beszámolók, diaporámák, fotópályázatok színesítik a baráti jellegű összejövetelt.

Továbbá törzsutasainknak automatikusan küldjük programjainkat.

Törzsutaskilométerek kiszámítása

Ha mobileszközt használsz, akkor kérlek, hogy fekvő nézetben látogasd meg ezt az oldalt!

Kérlek, hogy jelöld be azokat az utazásokat, amelyeken részt vettél, majd kattints a lista alján található „Összes törzsutaskilométer kiszámítása” gombra! A gombtól jobbra fog megjelenni, hogy összesen mennyit utaztál.

Évszám Utazás címe Beszámítható törzsutaskilométer (km) Részt vettem